Njegovi trikovi su sjajni, pokreti brzi, a tehnika uvježbana. Doznajte tko je on i što radi jer je u tome jako, jako dobar!

Samir Salčin Mostarac je kojem lopta uz hobi služi i kao posao. Na pozornici Supertalenta predstavio se freestyle nogometom.

Za razliku od audiciju u polufinalu Samir nije bio sam. Poveo je prijatelje Tonija i Tima. ''Imat ću dva dečka koji će mi asistirati u nastupu. Upoznali smo se na nastupu u jednom trgovačkom centru, oni su breakdanceri i mislim da će to dobro izgledati'', prije nastupa otkrio je Samir koji priznaje kako je navikao biti sam na pozornici.

Međutim, ta mu se odluka pokazala odličnom i naišao je na puno bolje reakcije žirija. ''Nemamo ti što prigovoriti čak ni mi iz ženskog dijela žirija, bravo!'' komentirala je Maja i primijetila kako je ovoga puta zapazila smiješak na njegovom licu kojega nije bilo na audiciji.

Pogledajte reakcije članova žirija na njegov nastup!

Janko je rekao kako su sada vidjeli puno više njega, a ne samo trikove. ''Ova fora s kolegom koji je utrčao je baš bila smiješna. Ubacio si jednu simpatičnost i karizmatičnost koju u audicijskom nastupu nismo vidjeli'', dodala je Martina.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju