Supertalent uvijek donosi najbolju zabavu!

Stručni žiri koji budnim okom prati natjecatelje devete sezone Supertalenta u sastavu Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić svake nedjelje na svoj način zabavljaju širu publiku pred malim ekranima. 

Uz vješto prepoznavanje i ocjenjivanje talenata uvijek su spremni dati dobar savjet i pomoći kandidatima. Nerijetko s njima dijele i pozornicu te budu dio onoga što su kandidati spremili za predstavljanje. Ove godine za stol žirija po prvi je puta sjeo Fabijan i vrlo dobro se snašao u toj ulozi te sprijateljio s kolegama iz žirija.

Često za svojim poznatim stolom žiri zbija šale i pošteno nas nasmije. Stoga nam u anketi recite svoje mišljenje i odaberite onoga črije fore vas najviše nasmiju.

Koji član žirija ima najbolje fore?

glasova:

Pred nama je šesta epizoda Supertalenta u kojoj vas očekuju nesvakidašnji talenti. Izvanserijski breakdancer, kontorcionistica, pjesnik s izvantjelesnim iskustvom i dosad neviđeni talenti pojavit će se na velikoj pozornici Supertalenta. 

Fascinantnu vještinu natprosječne fleksibilnosti demonstrirat će 24-godišnja kontorcionistica Roksanda Petronić koja se preko deset godina bavi jogom i gimnastikom. Nesvakidašnje pokrete tijelom pokazat će i atraktivna Ukrajinka Natasha Korotkina, a glavni adut njezinog nastupa bit će – trbušni mišići.

Blagovest Georgiev Kisyov, 36-godišnji trener badmintona podrijetlom iz Bugarske, predstavit će se u sklopu tročlane skupine Akustika Balkana, a ono što će izvesti na pozornici neće imati veze s ovim sportom. Breakdance, koji će toliko oduševiti članove žirija da će neki od njih komentirati kako je to najbolji nastup u toj kategoriji koji su dosad vidjeli na Supertalentu, izvest će 27-godišnji Miljan Rančić.

Zanimljiv nastup koji će posebno dirnuti Maju izvest će 58-godišnji Vladimir Pavić iz Požege kojemu se život promijenio nakon jedne prometne nesreće kada je, tvrdi, doživio izvantjelesno iskustvo. Splićanin Mate Jurić, koji se glazbom bavi od svoje desete godine, predstavit će se sa svojim alter egom Puknuti žmigavac.

Da parkour može biti zabavan, inovativan i pomno koreografski osmišljen dokazat će David Jelušić, Domagoj Matulj, Dylan Miletić te Luka i Mateo Kusturin kao članovi riječkog Parkour kluba Equilibre. Na pozornicu će ove nedjelje stati i 16-godišnja Sara Krpan iz Osijeka koja je još u vrtiću bila prava senzacija zbog svog talenta za glazbu.

Među pjevačima će se u šestoj epizodi naći i 28-godišnji Matej Bago s Hvara koji će se na pozornici će pojaviti u osebujnom izdanju koje čuva samo za nastupe te 18-godišnji Ajdin Vranešić kojemu je želja da svojim sudjelovanjem u showu oca i majku učini ponosnima.

Ne propustite novu dozu zabave uz Supertalent ove nedjelje u 20:15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju