Koga će to u Supertalentu chilli papričice dovesti do suza?

 Natjecatelj Tihomir Stilinović, umjetničkog imena Chili Maus, ove nedjelje u Supertalentu predstavit će se s jednim vrlo zanimljivim talentom. Naime, kako tvrdi, njegov talent je izrazito visoka tolerancija na ljutu hranu, a to će demonstrirati jedenjem chilli papričica.“Nadam se da ću natjerati žiri u suze!” kaže Tihomir te dodaje: “Ja mogu pojesti najljuću papričicu, uživam u tome i oduvijek sam uživao! Dok sam bio mali i živio u Đakovu, bio je običaj da pripremamo vrlo ljuti fiš.”

Koliko su papričice uistinu ljute, iskusit će i Janko te voditelji Igor i Rene. Na Tihomirov nagovor da mu se u nastupu pridruži netko iz žirija, nakon međusobne prepirke tko će biti taj ‘sretnik’ koji će testirati ljutinu papričica, odluka je pala na Janka. “Ljudi, ja sam umorna, Bilman je star, Martina je diva, idi ti!” odlučila je Maja.

Iz solidarnosti prema Janku, na pozornicu će stupiti i voditelji Igor i Rene, a tko će se od njih pokazati najizdržljivijim, tko će proplakati, a tko se naljutiti, ne propustite doznati ove nedjelje u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV.

 Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju