Koliko znate o njemu?

Čestitamo, upravo ste izbačeni iz Kluba boraca. No, kad ste već tu, riješite kviz i otkrijte koliko znate o kultnom filmu: 

Quiz Maker - powered by Riddle

Ovo je priča o mladom, zbunjenom muškarcu u ne tako dalekoj budućnosti. On nema obitelji ni bliskih prijatelja, pati od nesanice i pohađa skupnu terapiju za osobe oboljele od raka i ostalih bolesti. Pretvara se kako je neizlječivo bolestan i na taj se način povezuje s drugima. Nezadovoljan je poslom, besperspektivnošću, potrošačkim društvom u kojem živi te s čovjekom kojeg upoznaje u avionu Tylerom Durdenom osnuje klub u kojem se mladi muškarci rješavaju frustracija kroz tučnjavu.

Klub sve više dobiva na popularnosti i oni ga vode prema strogim pravilima. Prvo pravilo kluba glasi 'nema pravila', a drugo da se u klubu ne smije boriti više od 50 osoba, te ubrzo diljem zemlje počnu nicati novi klubovi. Tyler Durden ubrzo postane kultni junak, novi mesija izgubljene generacije, a istovremeno utječe na Jackov život. Osim što mu je u klubu najbolji sparing partner, Tyler se počinje petljati i u vezu Tylera s njegovom djevojkom, nakon čega Jack dolazi do šokantnog otkrića.

Film "Klub boraca" ne propustite pratiti u petak u večernjem terminu. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju