Od obožavatelja stripova do superheroja

U filmu Kick-Ass iz 2010. godine, Aaron Taylor-Johnson glumi tinejdžera Davea Lizewski koji uživa provoditi vrijeme u svijetu stripova dok ga u pravom svijetu malo tko primjećuje – najmanje cure.

Njegov izgled u filmu poprilično je štreberski, potpuna suprotnost onome kako izgleda danas. Podudara se jedino kovrčava kosa koju itekako dobro zna nositi:

 



Glumac je u braku s redateljicom Sam Taylor-Johnson koju je upoznao na snimanju filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava“ u kojem Aaron igra glavnu ulogu Johna Lennona. Supruga je od njega starija 23 godine, a zajedno imaju dvoje djece.

 


 


 

Uvrnuta, urnebesna, akcijom nabijena avantura redatelja Matthewa Vaughna – sve je to Kick-Ass! Glavni lik ove nevjerojatne akcijske komedije je Dave Lizewski – tinejdžer, srednjoškolac kojeg doslovno nitko ne primjećuje. Dave je veliki obožavatelj stripova. Uskoro će mu na um pasti genijalna ideja: pod utjecajem goleme količine stripova koje posjeduje i čita, Dave će odlučiti postati super junak i boriti se protiv opakih zločinaca. U tu svrhu nabavit će potrebno odijelo, naočale i masku te promijeniti ime u Kick Ass.

Film "Kick-Ass" ne propustite pogledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju