"Nakon nastupa nisam mogla vjerovati što se dogodilo. Bila sam šokirana!"

Nastup pun emocija, koji je rezultirao drugim zlatnim gumbom u drugoj epizodi "Supertalenta", vrhunski je odradila talentirana Anatacha Filimone. Martina Tomčić nije mogla odoljeti ovom predivnom glasu i energiji koja je zavladala kad je ova karizmatična djevojka zapjevala. 

"Moj omiljeni član žirija je Martina Tomčić. Mislim da ona prepoznaje pravi talent i ima pravo biti stroga. Mora netko i to. Volim ju također jer je iskrena. U njoj vidim jednu plemenitu i iznimno talentiranu ženu i njezin komentar mi najviše znači" - rekla je nakon nastupa Anatacha koja nam je otkrila da se nije puno pripremala za nastup na Supertalentu, ali da je "uvijek maštala o zlatnom gumbu".

Anatacha živi u učeničkom domu sa sestrom koja je tri godine mlađa od nje. Obožava pjevanje i ples, a kao petogodišnjakinja pridružila se zboru u Drnišu, postavši tako najmlađa članica. Svaki put kad stane na pozornicu ima veliku tremu i strah od mikrofona, ali nastupala je na Domijadi. Na Supertalentu je, kako kaže, imala "najveću tremu ikad u svom životu", no to je nije spriječilo da oduševi publiku i žiri, a i dobije drugi zlatni gumb!

"Nakon nastupa nisam mogla vjerovati što se dogodilo. Bila sam šokirana! Toliko sam bila sretna. Od žirija su komentari bili predivni, a u isto vrijeme jako smiješni posebno od Davora. Moji djed, baka i tetka su bili oduševljeni i također cijeli moj grad i ljudi koji me poznaju bili su u šoku. Aposolutno svi" - komentirala je Anatacha

Ova talentirana djevojka od 18 godina ima veliku želju otići u Mozambik i upoznati svoju obitelji. Njezina životna priča nije toliko ispunjena radošću, tijekom odrastanja vršnjaci su je maltretirali zbog toga što je drugačija, a s 15 godina trebala je završiti u domu za nezbrinutu djecu. Iako je proživjela vrlo teške životne trenutke i ponekad se osjeća kao da je sama na svijetu, velika podrška joj je najbolja prijateljica. 

Nakon nastupa na "Supertalentu" Anatacha nam je otkrila svog glazbenog uzora: "Moj najveći uzor je Whitney Houston. Ona je diva i mislim da je njezin glas predivan. Njezin me život inspirirao, volim njezine pjesme i slušam ju. Žao mi je što ju ne mogu upoznati, ali jednog dana želim biti poput nje". 

Propuštenu epizodu "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju