Matej Presnac natjecatelj je kojeg smo jako dobro zapamtili. Njegov talent sviranja na harmonici u kombinaciji s pjesmom Maje Šuput sve nas je dobro razmrdao.

Sedamnaestogodišnji Matej Presnac srednjoškolac je iz Valpova. Njegov talent je sviranje tamburice, a njegova je brzina nestvarna!


 

Sviranjem se bavi već jedanaest godina, a to su mnogi prepoznali te Matej često svira pred publikom. S novcima od nastupima kupio si je ručno rađenu tamburicu koja je izrađena po njegovim željama.

''Za polufinale pripremili su mash up u kojem će biti nešto klasike, modernijeg, narodnog pa čak i folka'', otkrio nam je Matej prije nastupa i dodao kako su se on i njegova dva prijatelja puno više pripremali u odnosu na audiciju.

Prisjetimo se još malo audicije. Matej je nakon svog nastupa pozvao Maju Šuput da mu se pridruži na pozornici te su zajedno otpjevali njenu pjesmu 'Svatovska', na što se publika oduševila. Nakon toga Matej je ostavio svoju posjetnicu Maji Šuput no ona mu se nažalost nije javila.

Dok odmarate prstiće od glasovanja prisjetimo se njegovog audicijskog nastupa i izrazite svoje mišljenje u anketi!

Koji vam je nastup bio atraktivniji?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju