Usporene i ubrzane pokrete - vesele i tužne glabenike. Što nas još očekuje u nedjeljnom Supertalentu?

Božo Franić dolazi iz Splita i predstavit će se zanimljivom vrstom plesa. ''To nije običan ples, to je slow motion pokret. To je ono što vidite na televiziji i svi ti efekti su dodatni pomoću kompjutera, a ja sve to sam izvodim, kontrolom svoga tijela '', ispričao nam je Božo.

Najprije je pokušao izvoditi usporene pokrete iz šale s prijateljem, međutim, svidjelo mu se i nastavio je na taj način plesati i zabavljati se. ''U jednoj situaciji sam nešto slučajno usporio kretanje i shvatio sam da to vrhunski izgleda’’, rekao je Božo koji je svoj talent pokazao i u britanskom Supertalentu, ali nije bio zadovoljan rezultatima. 

Osim njega vrhunski nastup priprema Patrik Dužić iz Siska koji će se na Supertalentu predstaviti autorskom pjesmom naziva 'Savršena djevojka' za koju mu je inspiracija bila biša djevojka. ''Bilo mi je glupo da nastupam s nečijom tuđom pjesmom. Želio sam nešto svoje. To je moj talent, neka ljudi čuju kakva je to glazba'', ispričao nam je. 

Na veliko oduševljenje mnogih mlađih pripadnica ljepšeg spola imat ćemo priliku vidjeti nastuo Adriana Popovića. Ovaj mladić iz Slavonskog Broda priprema plesnu točku, a kako će to izgledati ne propustite ove nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju