Ne propustite saznati u specijalnim prilozima povodom 14.rođendana najdugovječnije i najgledanije lifestyle emisije!

Više od 3800 emisija IN magazina prikazano je na Novoj TV u posljednjih 14 godina. Vrijedna ekipa najdugovječnijeg i najgledanijeg lifestyle magazina pripremila je pregršt zabavnog sadržaja, a kroz posebnu će emisiju gledateljima danas pokušati dočarati cijelo ovo dugo razdoblje emitiranja.

Kako su domaće zvijezde izgledale prije 14 godina i što se sve bitno dogodilo u njihovim životima u ovom dugom razdoblju koliko se prikazuje IN magazin, saznat ćemo uskoro. Od poznatih ćemo saznati i zašto oni sami gledaju i vole IN magazin, a neki od njih su uputili redakciji rođendanske čestitke. IN magazin donosi i priču o samoj emisiji tj. svima onima koji stoje iza najgledanijih showbiz i lifestyle minuta. Novinari, snimatelji, montažeri s gledateljima će također podijeliti svoje iskustvo rada u IN magazinu, te izdvojiti svoje najdraže trenutke u proteklih 14 godina.

 

 

Redakciju IN magazina, koja već 11. godinu zaredom ima status najgledanije lifestyle emisije, osim urednice Ivane Mandić i dnevnih urednica Svjetlane Matić i Ivane Nanut čine voditeljice Renata Končić Minea i Mia Kovačić, te novinari:  Sanja JurkovićJulijana Bačić Barać, Aleksandra Keresman Drpić, Bojan Kosijer, Dorotea Filipaj, Davor Garić, Matea Slogar, Maja Perica, Anja Beneta, Jelena Prpoš Simić, Lana Samaržija, Ana Vela i Hrvoje Krolo. Svi oni u rođendanskoj emisiji donose svoju priču o emisiji, prisjećaju se svojih najboljih trenutaka, te donose pregled posljednjih 14 godina kroz najvažnije trenutke svake godine posebno. Prisjetit ćemo se tako što je obilježilo javnu scenu u 2009., 2010., 2011., 2012. godini pa sve do danas.Glavna urednica Ivana Mandić je ususret rođendanskoj emisiji izjavila: ''Sretna sam što sve ove godine stvaramo emisiju uz koju se gledatelji rado opuštaju i uz koju se mogu zabaviti i opustiti nakon svakodnevnih obaveza. Vrlo odgovorno pristupamo svom poslu jer velika je privilegija ući u domove brojnih gledatelja. Raduje me što i nakon toliko godina kolege, što novinari, što snimatelji i montažeri i dalje rade s velikim entuzijazmom. Ponosna sam na svaki dan proveden u ovoj redakciji i na sve teme koje smo donijeli tijekom svih ovih godina, te uspješne rezultate gledanosti koji nas prate.''

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju