Četvero stranaca susreće se na Novogodišnju noć na vrhu jedne londonske zgrade gdje su se zaputili izvršiti samoubojstvo. Na sreću, njihovi su planovi o usamljeničkoj smrti uništeni pošto susretnu jedni druge.

Na samu novogodišnju noć on će završiti sa svime. Kad se nađe na vrhu zgrade, sve je jednostavno za Martina, on zapali oproštajnu cigaretu i počne misliti o kraju...

Međutim, intimni trenutak „kvare mu još troje potencijalnih samoubojica.Tu su došli okončati svoj život i samohrana majka Maureen, 18-godišnja studentica Jess i američki glazbenik i dostavljač pizze JJ. Oni nenadano upadnu na Martinovu oproštajnu zabavu, s vlastitim problemima.

Nekoliko kriški pizze kasnije i ovo četvero stranaca se slože da njihova smrtna želja mora pričekati. Snimljeno po romanu proslavljenog autora Nicka Hornbya koji potpisuje hit knjige Sve zbog jednog dječaka i Nogometna groznica.

 

Film "Duži put do dna" ne propustite u nedjelju u popodnevnome terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju