Kako glazba ne poznaje granice, a posebno dobne iz nedjelje u nedjelju dokazuju natjecatelji Supertalenta.

Senjski slavuj Matej Prpić svojim je audicijskim nastupom sve ostavio bez teksta. Ovaj osmogodišnjak počeo se baviti pjevanjem sa četiri godine, a ljubav prema glazbi otkrio mu je djed koji je učitelj opere.

''O sole mio'' i Vilo moja'' orili su se studijom Supertalenta u izvedbi ovog malog glazbenika s jako velikim vokalnim sposobnostima.

S četiri ''DA'' Matej je prošao u polufinale, a komentar Martine Tomčić najviše mu je imponirao. '' Skoro da ti i ne vjerujem da imaš 8 i pol godina, koliko djeluješ zrelo i koliko ti znaš po što si ovdje došao i zašto stojiš zasluženo na ovoj zvijezdi'', rekla mu je.

Jednako snažan i prekrasan vokal imali smo priliku čuti i od Vjekoslava Vostrela koji će kao i Matej nastupiti u nedjeljnoj, petoj po redu, polufinalnoj emisiji Supertalenta.

Vjekoslav Vostrel ima 31 godinu i dolazi iz Zagreba, a pjevat je pjesmu Tom Johnsa ''I Who Have Nothing''. 

Već se desetak godina bavi pjevanjem, išao je na satove pjevanja i klavira, a nastupao je čak u mjuziklima. Nakon toga napravio je pauzu od dvije godine te se ovim natjecanjem želi ponovno vratiti u igru.

Oba su nas glazbenika impresionirala, svatko na svoj način.

Tko bi mogao proći u finale?

glasova:



Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju