Cameron Diaz i Ashton Kutcher stavljaju živote na kocku

Jack Fuller (Ashton Kutcher) nije u stanju vezati se za jednu djevojku, a one mu redovito predbacuju da zbog toga nije poželjan partner. Zaposlen je kod svojega oca (Treat Williams) koji drži trgovinu namještaja i uglavnom ništa ne radi.
Joy McNally (Cameron Diaz) mlada je i uspješna žena koja radi na njujorškoj burzi. Zaručena je za šarmera Masona (Jason Sudeikis), kojemu je podredila svoj život.

Gotovo istovremeno, Fuller odluči otpustiti sina, a Mason raskine zaruke s Joy. Jack i Joy odluče otići u Vegas, a igra sudbine ih spoji u lasvegaškom hotelu kada kompjuterskom greškom dobiju apartman koju moraju podijeliti.
Dvoje stranaca uskoče u brak nakon pijane noći i baš kada se dogovore raskinuti ga, Jack ubaci kovanicu u kasino automat i dobije 3 milijuna dolara. Sudac im odbije dati rastavu dok zajedničkom životu ne pruže pravu šansu.

 

Glumački dvojac Cameron Diaz i Ashton Kutcher uspješno je pokazao kemiju na setu, a zanimljivo je da je Diaz u drugom dijelu filma "Čarlijevi anđeli" (2003.) dijelia set s Kutcherovom bivšom suprugom Demi Moore.

U sceni vjenčanja, Diaz i Kutcher su zapravo bili pijani kako bi scena bila što uvjerljivija. Ipak, to je za posljedicu imalo brojna ponovljena snimanja. 

Romantičnu komediju "Dok nas Jackpot ne rastavi" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova pronađite na novatv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju