U Dizmovo stiže Crni!

U Dizmovu nikad nema mira. Novi dar mar nastat će kad u seriju dođe Crni koji će pomrsiti neke račune, a u toj ulozi gledat ćemo glumca Borisa Bakala. ''To je samo skraćenica od mog prezimena Crnčević. Van seta me zovu Darth Vader Dar Mara. '', tajanstven je Bakal o svom liku, za kojeg ipak daje naslutiti da nije najpozitivniji lik ove serije. Najviše problema Crni će donijeti Dugom, sitnom kriminalcu koji zbog svoje nepromišljenosti i nespretne prirodne ne može ostvariti svoje ambicije, a kojeg u seriji utjelovljuje glumac Alen Šalinović. ''Dobio je ime, zapravo nadimak po dugim prstićima koji baš i nisu tako uspješni. Igrom slučaja brine se o svojim nećacima i nećakinji, koju jako puno voli, ali više od svega voli sebe'', otkriva Šalinović o svom liku.

Novi likovi će svakako unijeti pomutnju, a neki će se naći i u ljubavnom trokutu. Osim na snimanju brojne anegdote glumcima se događaju i iza kamera. Tako je glumac Enes Vejzović od jedne gospođe na placu dobio zanimljiv komentar, o čemu se radi, kao i ostale zanimljivosti sa seta otkriva u reportaži i današnji IN magazin.

Novi nastavci donose novu dozu smijeha, a vidjet ćemo između ostalog i kako Željko od otetoga policajca postaje dio simpatične obitelji kradljivaca. Naime, u želji da pomogne bolesnoj Anđeli i sam postaje kriminalac, ali ni ne sluti da se time uvlači u jako opasnu igru čiji je dio i Crni, policajac kojeg je Božena upucala u stražnjicu prije puno godina.

Ovog tjedna vidjet ćemo kako Dugi dobiva poziv od šefa Crnog i laže Gabrijelu da se ide naći s nekim drugim. Gabrijel ga ipak prati i spasi od šefa koji će ga pokušati pretući. Gabrijel će shvatiti da je Dugi u dugovima i da su sad u još većoj opasnosti – i od policije i od Crnog.

Reportažu sa seta donosi današnji IN magazin, a novu urnebesnu epizodu humoristične serije ''Dar Mar'' ne propustite večeras od 21.15!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju