Prvo izdanje 13. sezone bilo je najgledaniji program u svom terminu emitiranja.

Emisija 'Provjereno' u prvom izdanju 13. sezone vratila se na male ekrane i dosegnula više od 718 000 gledatelja. Istraživačku emisiju 'Provjereno' u četvrtak navečer pratilo je u prosjeku više od 371 000 gledatelja, uz ostvareni udio u gledanosti od 36,2 posto, što ga čini najgledanijim programom u svom terminu emitiranja.

Prva ovosezonska emisija 'Provjereno' već je najavom zainteresirala javnost zbog priloga Ivana Čorkala u kojemu je prikazana šokantna ispovijest zaposlenice koja optužuje svoga šefa Damira Škaru za silovanje. U reportaži Ane Malbaše o izboru ravnatelja Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije objavljena je snimka razgovora aktera koja dokazuje kako nisu poštovana pravila procedure izbora. Kristian Došen utvrdio je što se točno događalo posljednjih dana života virovitičkog pročelnika za financije Siniše Palma i razgovarao s njegovom majkom koja je progovorila o agoniji koju prolazi otkako njezinoga sina više nema. Maja Medaković provela je dan s Domagojem Jakopovićem Ribafishem i gledateljima prikazala emotivnu priču o Roku, 12-godišnjem dječaku kojeg više nema i njegovom tati koji mora dalje.

Vrijedna reporterska ekipa na čelu s urednicom Ivanom Paradžiković već je na početku 13. sezone dokazala kako donošenjem priča koje moraju biti ispričane nastavlja poticati institucije na efikasnije djelovanje, ukazivati na nepravde te mijenjati društvo i živote ljudi nabolje. Uporna i hrabra ekipa emisije 'Provjereno' nastavlja objektivno i vjerodostojno izvještavajući detaljno obrađivati teme na temelju činjenica te tako opravdati kredibilitet i povjerenje javnosti.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 5.9.2019.
Ciljna skupina: 4+


Emisija 'Provjereno' na rasporedu je svakog četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV, a nakon emitiranja gledateljima je dostupna besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju