Ana: „Najbolji i najbolja je od svih po svemu. Imam ufanje, imam vjeru!“

Ove nedjelje u popularnom glazbeno-zabavnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' gledatelji će prvi put moći pogledati joker izvedbu – novitet sezone. Naime, Ana Maras Harmander u posljednjoj je epizodi iskoristila joker za svoj nastup pa će se ovu nedjelju na pozornicu showa vratiti – Mario Petreković u ulozi Jennifer Lopez s pjesmom 'I Ain't Your Mama'.


Kako će se snaći u ulozi latinoameričke pjevačice i s koliko žara i energije će Mario pristupiti transformaciji, gledatelji će moći vidjeti u nedjelju navečer. Bodove koje će osvojiti, pripast će Ani te o njemu ovisi njezin plasman u nedjelju. „Ja se nadam, imam ufanje, imam vjeru“, rekla je Ana. Zašto ga je odabrala objasnila je na sljedeći način: „Zato što je najbolji i najbolja od svih po svemu. Bolji je, bolja je od mene.“Svojevrsan odmor koji je dobila ovaj tjedan dobro joj je došao. „Trebalo mi je da se malo odmorim i da ne budem žena jedno vrijeme“, rekla je Ana kroz smijeh.


Osim Marija koji se vraća na pozornicu najgledanijeg glazbeno zabavnog showa, u emisiji u nedjelju gledatelji će moći ponovo gledati Maju Šuput, ovog puta u ulozi gostujuće članice žirija. Nakon vlastitih nastupa u prošloj sezoni showa koje su drugi ocjenjivali, sada Maju čeka obrnuta uluga, a za svoju ulogu kao članice žirija najavila je da će biti fer. „Prije svega se veselim sjediti s prekrasnim tročlanim žirijem. Bit ću pravedna kakva uvijek i jesam. Netko mora dobiti i 4“, uzbuđeno je najavila Maja.


Pobjednicu prve dvije emisije, Hanu Hegedušić, ponovno čeka izazov transformacije u muški spol za ulogu Julia Iglesiasa, dok Lanu čeka sličan zadatak i pretvorba u mlađeg sina Iglesiasa, Enriquea. Damir Kedžo isto mijenja spol i visinu svog glasa za ulogu Ariane Grande, a Matteo Cetinski će svoje vokalne sposobnosti prezentirati u liku Dine Dvornika. Fil Tilen otpjevat će neku od pjesama od Right Said Fred, a Filip Dizdar postaje Kasandra. Žanamari opet čeka muška izvedba i Đavoli.


Vrhunsku zabavu i nevjerojatne transformacije ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Pratite #TLZPhr i na društvenim mrežama:
> Facebook
> Instagram
> Twitter
> YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju