Težak zadatak za ovog detektiva

'Tvornica zločina' je američki kriminalistički triler iz 2012. godine redatelja Morgana O'Neilla. Uloge u filmu tumače John Cusack, Jennifer Carpenter, Sonya Walger, Dallas Roberts i Mae Whitman.

Glavna uloga detektiva Mikea Fletchera pripala je Johnu Cusacku. Američki glumac, producent i scenarist svoju je karijeru počeo u 80-im godinama. Njegov je otac Dick Cusack bio glumac i autor dokumentarnih filmova pa su tako i njegova braća i sestre također krenuli putem glumačkih voda.

Jedna od uloga koja ga je posebice proslavila bila je u filmu 'Biti John Malkovich' iz 1999. godine, a specijalizirao se ponajviše za uloge neurotičnih likova. Cusack je u razdoblju od 2005. do 2009. godine pisao blog za 'The Huffington Post'. Na taj je način pomalo ušao u političke vode, poznat je kao jedan od najžešćih protivnika rata u Iraku te je bio oštar kritičar administracije američkog predsjednika Georgea W. Busha i Baracka Obame.

Ako se žrtva ne pronađe unutar prvih 48 sati od njezina nestanka, možda nikad neće ni biti pronađena. Za detektiva Mikea Fletchera (John Cusack) i njegovu partnericu Kelsey Walker (Jennifer Carpenter) takva je statistika upravo poslala osobne prirode.

Njegovu kćer oteo je opasni fanatik. Dok vrijeme odmiče, Mike se pretvara u nezaustavljivu silu i pokušava naći skriveni podrum - tamnicu gdje je njegova kći suočena sa stravičnom sudbinom.

Film 'Tvornica zločina' ne propustite pogledati u subotu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju