Pogledajte kako izgleda danas i čime se bavi!

Film 'Kovrčava Sue' komedija je iz 1991. godine. Redatelj filma je John Hughes kojemu je ovo bio posljednji film koji je režirao u svojoj karijeri.

Uloga simpatične i pomalo raspuštene djevojčice Sue, koja može omekšati čak i najtvrđa srca, pripala je Alisan Porter.

 

Najzanimljivija je činjenica da glumica zapravo nema kovrčavu već ravnu kosu! Za potrebe uloge morala je dvaput ići na tretmane kovrčanja kose, a i nakon toga su joj svakoga dana uvijali pramenove.

Glavna junakinja prilično je rano napustila glumačke vode. Željela je normalan život i odlučila polaziti školu te živjeti poput sve ostale djece. Njezina velika strast je pjevanje kojemu se posvetila narednih godina svoga života. Tako je 2011. godine pobijedila je u 10. sezoni američke inačice showa 'The Voice', a 2014. godine objavila je i svoj prvi solo album 'Who we are'.

Iako se rano povukla iz svijeta slavnih, imala je problema s depresijom i alkoholizmom zbog osjećaja praznine koju je osjećala. Tom se poroku uspjela oduprijeti nakon što se udala i rodila djecu.

Kako Kovrčava Sue izgleda danas i čime se bavi pogledajte u videu!

Topla komedija prati zgode živahne i šarmantne djevojčice koju Bill (James Belushi) odgaja otkad je bila novorođenče. Iako je Bill obožava, nada se da će za Sue (Alisan Porter) naći dobar dom i roditelje koji će joj pružiti brigu i obrazovanje koje joj sam ne može dati. No za Sue Bill je jedina obitelj koju poznaje i koju misli da treba.

Lutajući od grada do grada, dvojac jednog zimskog dana stiže u Chicago. Planiraju bezazlenu prijevaru kako bi dobili večeru, ali u odabir žrtve umiješa se prst sudbine. Grey Allison (Kelly Lynch), bogata odvjetnica, povjeruje da je autom udarila Billa. Iako je inače cinik, Grey nasjedne na prijevaru i plati im večeru. Uza svoj nevini entuzijazam, i ponešto lukavosti, kovrčava Sue uvuče se Grey pod kožu nadajući se da će susret završiti s nešto novca u Billovim praznim džepovima. Ali čak se i ona iznenadi kada ih Grey privremeno ugosti u svojoj kući, što užasne Walkera (John Getz), Greyina ljubomornog i arogantnog dečka.

 

Usprkos Walkerovim pritužbama, Grey se sve više počinje zanimati za Sue. Uspjeh u poslu pretvorio ju je u usamljenu i hladnu ženu, ali kako upoznaje Sue, ponovno otkriva toplinu, nježnost i smisao za humor koji su se skrivali u njoj i započinje pravo prijateljstvo s djevojčicom.

Simpatičnu komediju 'Kovrčava Sue' pogledajte u nedjelju na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju