Još nas samo dva dana dijeli do velike završnice šeste sezone Supertalenta. Kandidati su spremni za finale, a vi?

U nedjelju od 20 sati na programu Nove TV uživo ćemo gledati dvanaest finalista Supertalenta! Samo jedno od njih osvojit će titulu najbolje ili najboljeg ove sezone.

Konkurencija je jaka. Osim pjevača u finalu Supertalenta zaplesat će i Davorov zlatni gumbPlesni klub Dance Queen koji su u polufinalnoj emisiji priredili pravi spektakl, a o njihovom nastupu danima se još pričalo.

Brazilac Diego Siqueira gledatelje je osvojio latino plesom, a priznao je kako je prolaskom u finale Supertalenta ostvario svoj životni san.

Životni san, ali i jedno divno prijateljstvo ostvarili su plesači Marin Čačija i Đulijano Jašarević koje ćemo također gledati u finalu showa.

Naime, nakon Marinove ozljede dva dana prije nastupa, Đulijano, koji je trebao nastupati tek za dva tjedna, uletio je na Marinovo mjesto kako bi se Marin mogao oporaviti i nastaviti svoje sudjelovanje u showu.

Natjecatelj Siniša Matijević u finale se plasirao u posljednjoj polufinalnoj emisiji nacrtavši Nikolu Teslu zatvorenim očima, a što će pripremiti ove nedjelje ostaje nam za vidjeti.

Svakako zanimljiv nastup bit će onaj iluzionista Andreja Škedela kojega je uz Đulijana žiri vratio u natjecanje, a za finale Andrej najavljuje: ''Bit će nešto novo što gledatelji nikad nisu imali priliku vidjeti na ovim prostorima!''.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju