"Svidjelo mi se jer savršeno pjevate visoke tonove“ - komentirala je Martina

Jerry Vale je odvjetnik porijeklom iz Venezuele s vrlo zanimljivom životnom pričom. Iako je nakon završenog Pravnog fakulteta radio kao odvjetnik u Dubaiju, Jerry nikada nije bio u potpunosti sretan jer mu je glazba oduvijek bila najveća ljubav, što je dokazao i na Supertalentu na koji se prijavio kako bi svoje pjevačko umijeće pokazao diljem Lijepe naše i Balkana.

„To je bilo poprilično dobro pjevanje. Svidjelo mi se jer savršeno pjevate visoke tonove“ – komentirala je Martina, a Maja se pridružila pohvalama: „Vjerojatno ste bolji pjevač nego odvjetnik. Ovo je bilo fenomenalno. Znate gledati u kameru. Ovo je u stilu Susan Boyle jer ste nas stvarno iznenadili“.

 

 

Jerry nam je otkrio da od Supertalent žirija najviše preferira Martinu i Maju: "Njih dvije su mi simpatične jer znaju kako pristupiti natjecatelju, profesionalne su. Zapravo, cijeli žiri je sjajan i stvarno znaju jako lijepo razgovarati s nama kandidatima".

 

@supertalent

Paloooma! 🕊️

♬ original sound - Supertalent

 

Jerry je u Hrvatsku došao zbog prilike da radi u turističkoj sezoni kao zabavljač, no tu je i zaglavio zbog pandemije koronavirusa te trenutno pjeva na ulici. Prije je imao sve, a sada stavlja šešir na pod i prosi pjesmama. Iako se u Hrvatskoj osjeća usamljeno, glazba mu je velika utjeha.

 

"Ustrajnost je moj idol! Borite se za svoje snove jer će se oni kad tad ostvariti, ustrajnost čini da snovi postanu realnost" - rekao je Jerry nakon svog nastupa na Supertalentu te dodao da uskoro objavljuje i svoju novu pjesmu.

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju