Priče o kompliciranim vezama između uspješnog pisca, bivše žene i njihove djece.

Radnja filma vrti se oko uspješnog romanopisca (Kinnear) koji se već nekoliko godina bori sa prevladavanjem osjećaja koje ima prema bivšoj ženi (Connelly). U tome mu pomaže prijateljica, a ponekad i ljubavnica (Bell). S druge strane, njegovu kćer, koja je također talentirana za pisanje, ali i vrlo promiskuitetna (Collins), pokušava osvojiti kolega s fakulteta, također pisac (Lerman). Jedino je Kinnearov sin apsolutno nezainteresiran za njihove budalaštine.

Jedna od glavnih uloga u ovom filmu pripala je prekrasnoj Jennifer Connelly. Glumica je svoj prvi film snimila s 11 godina, a radi se o filmu „Bilo jednom u Americi“ iz 1984. godine. Već na snimanju idućeg filma surađivala je s Davidom Bowiejem. Iako se odlično snašla u obje uloge, one ju ipak nisu vinule među zvijezde.

Film koji je sve promijenio za Connelly je legendarni „Rekvijem za snove“. Vrhunac filma upravo je Conellyina scena poniženja, a tu scenu filmski kritičari i entuzijasti smatraju jednom od najljućih filmskih scena u posljednjih 30 godina. U filmu „Izgubljeni u ljubavi“ Connelly se našla u potpuno suprotnoj ulozi, za razliku od one u „Rekvijemu za snove“.

Bez obzira na vrhunsku izvedbu u filmu „Rekvijem za snove“, Connelly je nagrađena Oscarom za jedan drugi film. Za ulogu u filmu „Genijalni um“ osvojilla je Oscara u kategoriji najbolje sporedne glumice. Osim prestižnih filmskih nagrada popust Oscara, Connelly je više puta uvrštena i na mnoge liste najljepših žena svijeta.

Prekrasnoj glumici ponekad je teško koncentrirati se na snimanje jedne scene i ostati ozbiljna, što je posljedica poremećaja hiperaktivnosti i pažnje od kojeg se glumica liječi otkada je bila dijete.

Na snimanju filma „Izgubljeni u ljubavi“ cijeloj ekipi bilo je teško zadržati ozbiljnost, a kako je to izgledalo pogledajte u videu. 


Kako se neobična obitelj iz filma 'Izgubljeni u ljubavi' snalazi u svojim problemima doznajte u četvrtak navečer na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju