Ove nedjelje na rasporedu je prva od ukupno četiri polufinalne epizode u kojoj će nastupiti prvih devetero polufinalista.

U prvoj polufinalnoj epizodi na pozornicu Supertalenta vratit će se 12-godišnji pjevač Josip Šušnjara, koji je svojim glasom na audiciji dotaknuo mnoga srca, te odvjetnik iz Venezuele Christian Jerry Vale koji je vokalnim rasponom oduševio publiku i žiri. Za zabavni glazbeno-scenski nastup pobrinut će se ljubiteljica mjuzikla Tara Skidmore koja priprema pravi spektakl za polufinale. Ljubitelji akrobacija i neobičnih vještina uživat će u nastupima Anastasiie Mazur, koja je u posljednjoj audicijskoj epizodi izazvala veliku pažnju savijanjem tijela u naizgled nemogućim položajima, i cirkuskog performera Emilia Alcantare koji je šokirao žiri svojim fascinantnim mogućnostima balansiranja, dok će plesno-akrobatsku točku prepunu uzbudljivih elemenata izvesti Marwen Torkhani iz Tunisa. Na čari trbušnog plesa podsjetit će nas samouvjerena i atraktivna Azra Grljević koja svoju zavodljivu energiju oslobađa orijentalnim plesom, a u polufinalu donosi kombinaciju s koje nitko neće moći skinuti pogled. Još jednu plesnu koreografiju punu uzbuđenja na pozornicu donijet će plesni dvojac Matija i Fran koji za polufinale pripremaju plesni show za pamćenje. Nakon što je žiri tijekom audicijskog nastupa ostavio bez teksta, na pozornicu Supertalenta vratit će se i mentalist Antonijo Mitar koji ovoga puta priprema nešto drugačije, nesvakidašnje i pomalo zastrašujuće. Prisjetite se njihovih audicijskih nastupa u našoj videogaleriji!

U osmoj sezoni showa, na kraju svake polufinalne epizode, tešku odluku o odabiru trojice finalista donosit će četveročlani žiri, a svakoga tjedna jedan član bit će predsjedavajući, s ulogom da publici i gledateljima pred malim ekranima priopći njihov konačan odabir. Na samom kraju doznat će se imena trojice kandidata koji prolaze u finale te nastavljaju natjecanje za laskavu titulu Supertalenta i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna.

Prvu polufinalnu emisiju Supertalenta ne propustite večeras na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju