Ante Udovičić priprema tartarski biftek!

Ante Udovičić priprema hladno predjelo omiljeno u cijelome svijetu – tartarski biftek.

Za pripremu ovog ukusnog jela potrebno je jako tanko izrezati biftek. Zatim se pravi majoneza od jaja, senfa, žličice ulja i luminovog soka – svi sastojci se trebaju dobro izmiješati. U smjesu se dodaju inćuni, kečap, sitno narezani kiseli krastavci, kosani kapari i ljutika. Zatim se u smjesu dodate malo tabasca za ljutinu te konjaka (ali ne previše) i isjeckani peršin – sve se dobro izmiješa te dodate prethodno usitnjeno meso koje začinite soli i paprom.

Tartarski biftek je gotov, možete ga poslužiti uz prepržene bruskete.
Svi potrebni sastojci za pripremu:

 

Pripremu tartarskog bifteka pogledajte u videu:

 

Rubriku 'Kuhanje je IN' pratite od ponedjeljka do petka u emisiji IN magazin. Što je sve Sanja kuhala ovaj tjedan pogledajte na novatv.hr.