Na audicijskim ste emisijama imali priliku vidjeti pravo blago talenata, a neke od kandidata gledate i u polufinalu Supertalenta!

Kandidatkinja koja je u petoj sezoni Supertalenta digla najveću medijsku prašinu, ali i srušila sve predrasude definitivno je Sarah Seifert. Njen drugi nastup imat ćete priliku vidjeti ove nedjelje. 

Sarah je nastupila twerkanjem, a njezin je nastup podijelio mišljenja žirija. ''Moje dijete kada bi došlo doma s idejom da se ovim bavi, naprosto ne bih mogla dati podršku'', komentirala je Martina. 

Davor Bilman stao je u Sarahinu obranu: ''Ja razlikujem nekoliko stvari u tvom nastupu. Što se tiče toga da li se to nekome sviđa ili ne, je li to pristojno ili ne, gluteus je isto dio tijela kao i glasnice za proizvodnju zvuka. Ja znam da je to jako teško i to što radiš je definitivno talent za koji treba imati hrabrosti da se napravi. Meni se to sviđalo.''

Nastup koji ćete također gledati ove nedjelje u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta nije bio toliko kontroverzan. Međutim, kao i Sara Clorinda Varricchio dobila je tri DA i jedno NE od Martine Tomčić.

''Vaša priča je jako zanimljiva, drugačija, nemamo priliku vidjeti ljude koji žive, mali nomadski lifestyle. Meni ste bili iznimno atraktivni i poprilično dosadnjikavi.'' rekla je Martina. 

Clorinda se već dvadeset godina bavi hupanjem, a u cirkusu je 13 godina. Kaže da je navikla da svaki tjedan živi i nastupa u drugome gradu.

Koji vas je nastup više zaintrigirao, twerkerice Sarah ili huperice Clorinde?

Koji vam je nastup bio atraktivniji?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju