Michelle Pfeiffer i Bruce Willis otkrivaju što se događa kad razlike među bračnim partnerima prerastu u nepremostiv jaz.

„Priča o nama“ film je o dvoje supružnika koji se vole, ali su postali stranci i otuđili se jedno od drugoga, a utjelovljuje ih briljantan glumački par – Bruce Willis i Michelle Pfeiffer. Katie i Ben iza sebe imaju 15 godina braka i dvoje djece, ali najveći problem njihovog braka leži u njihovim različitim karakterima.

Kate je perfekcionistica, dok je Ben romantičar te se zbog toga različito i nose sa životnim problemima što ih na koncu dovede do potpune otuđenosti. Dvoje ljubavnika postane dvoje stranaca te odluče iskoristiti odlazak djece u ljetni kamp za pokusni period rastave.

Film donosi mnogo rasprave o muško-ženskim odnosima koje su istodobno i ozbiljne i mučne, a s druge strane vrlo duhovite. Redatelj Rob Reiner režirao je u posljednja dva desetljeća nekoliko vrlo uspjelih filmova („Kada je Harry sreo Sally“, „Malo dobrih ljudi“, „Kraljevna nevjesta“) kojima je u podjednakoj mjeri osvojio naklonost publike i kritičara.

Glumica tri puta nominirana za Oscara, Michelle Pfeiffer, izvrsno je odglumila emocionalno vrlo složen i neurotičan lik, a Bruce Willis uvijek je jednako uvjerljiv i neodoljiv. Priča je ispričana s brojnim flashbackovima koji postupno otkrivaju sve što je dovelo do sadašnjeg odnosa junaka, a film bi se moglo opisati kao gorkoslatku ljubavnu dramu koju svakako treba gledati.

Izvrstan film redatelja Roba Reinera koji je, za razliku od većine filmova kojima je tema zaljubljivanje, odlučio prikazati suprotan proces "odljubljivanja". Film uvjerljivo, inteligentno i pronicavo portretira raspadanje obitelji, prikazujući dvoje ljudi koji se zapravo vole, ali su postali stranci i otuđili se jedno od drugoga.

Za vrijeme snimanja filma „Priča o nama“, Bruce Willis je prolazio težak period i u stvarnom životu. Naime, prolazio je kroz mukotrpnu rastavu braka s glumicom Demi Moore.

Ljubavnu komediju 'Priča o nama' ne propustite gledati u subotu u jutarnjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju