Nastupit će sa svojim najboljim prijateljem – što je naučila od njega, a što on od nje?

Zanimljiva i zabavna točka definitivno će biti ona Leone Borovčak koja će natupiti sa svojim najboljim prijateljem – možete li pretpostaviti o kome se radi?

Ona ima četrnaest godina, a on sedam i pol, a najbolji su prijatelji! Iako je razlika u godinama poprilična Leona Borovčak i njezin pas Ben uče kroz igru i druženje.


 

Ne bi vjerovali, ali njen pas razumije hrvatsku, njemačku i englesku naredbu. Hoće li ova natjecateljica i njezin najbolji prijatelj Ben, s kojim će dijeliti Supertalent pozornicu, osvojiti simpatije publike i žirija ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Pred žirijem Supertalenta prvi će se puta predstaviti Slobodan Bebić iz Mostara koji je po zanimanju vodoinstalater, a po životnom pozivu pjesnik.

Objavio je zbirku pjesama i aforizama pod nazivom ''Prosjak slobode'' čiji ćemo dio premijerno čuti u drugoj emisiji nove sezone Supertalenta, a kako je Maju pokušao osvojiti lirikom i tko mu je u tome pomogao pročitajte ovdje!

Za razliku od njega plesna skupina Flamenco Split zaplesat će punim žarom! Točno prije godinu dana osnovana je udruga za promicanje flamenco umjetnosti u Splitu i Dalmaciji, ali i cijeloj Hrvatskoj. ''Širimo pozitivan plesni stav i obogaćujemo splitsku plesnu scenu'', poručuju.

Od plesača vidjet ćemo imitatora Michaela Jacksona u izvedbi Marčela Selima, koji se na Supertalent prijavio kako bi, kako kaže, mamu učinio ponosnom. Više o ovom zanimljivom kandidatu ne propustite doznati ovdje!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju