Donosimo nikad viđene scene koje su se trebale pojaviti u ovoj filmskoj uspješnici!

Romantična komedija o ljetnoj avanturi koja prerasta u ljubav na daljinu, a možda i u nešto ozbiljnije. Erinina (Drew Barrymore) ironičnost i posvemašnja iskrenost šarmiraju novopečenog samca Garretta (Justin Long). Njihova kemija pokreće pravu ljetnu avanturu, za koju oboje sumnjaju da će potrajati kada se Erin vrati kući u San Francisco, a Garrett zbog posla ostane u New Yorku. No kada šest tjedana razuzdanog veselja poprime ozbiljnije značenje, ni on ni ona nisu sigurni da žele kraj..

Ova divna ljubavna priča temeljena je na stvarnom događaju. Autor teksta za ovaj film, Geoff LaTulippe, kao inspiraciju je koristio ljubavnu priču Davea Bernsteina, koji je u braku s redateljicom ovog filma, i njegove bivše djevojke.

Kada je Nanette Bernstein odlučila režirati film o bivšoj ljubavi svog supruga to je bio prvi igrani film na kojem je radila, a do tada je režirala samo dokumentarne filmove. Bernstein je dočekao odličan scenarij koji je 2008. godine bio uvršten na „crnu listu najcjenjenijih scenarija“ koji nikada nisu iskorišteni.

Drew Barrymore i Justing Long prvi su se puta upoznali 2009. na snimanju filma „Njemu baš i nije stalo“. Između njih je postojala snažna kemija kojoj se glumci nisu mogli oduprijeti te su s vremenom započeli vlastitu ljubavnu priču koja je trajala dvije godine. Stoga kemija i povezanost u filmu „Ljubav na daljinu“ nije gluma, već prava ljubav.

Ekipa je za ovu romantičnu komediju snimila mnogo smiješnih scena, ali neke od njih je redateljica odlučila izbaciti iz filma. Koje su to scene pogledajte u videu.

Romantičnu komediju 'Ljubav na daljinu' ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju