U studio Supertalenta unio je posebnu energiju, publiku je dignuo na noge i sve očarao svojom pozitivnošću. Što se dogodilo na polufinalu?

Juan Augustin Lopez, glazbenik koji se iz Argentine preselio u Hrvatsku zbog ljubavi, na audiciji sve je oduševio. On svira i pjeva po tramvajima te tako uveseljava ljude, a često posjećuje bolnice te glazbom bolesnima donosi osmijeh na lice. 

Njemu je također glazba ono što ga pokreće. Svira ukulele i gitaru, a čak ima dva solo albuma. Reakcije za njegov prvi nastup bile su sjajne, a čak su voditelji i članovi žirija došli do pozornice kako bi mu ubacili novac u posudicu koju inače nosi sa sobom kada svira.

Za polufinalni nastup pripremio je mash up pjesama . "Somewhere over the rainbow", "Danas sam luda" Josipe Lisac i "Black Or White" Michaela Jacksona.

''Moj sljedeći nastup bit će nešto potpuno različito. Nadam se da će publici biti zanimljiv, a uz to na pozornici neću biti sam nego će i plesačice biti sa mnom što me baš veseli'', ispričao je Juan prije izlaska na pozornicu Supertalenta.

No komentari žirija nisu mu baš bili blagonakloni. ''Ja jako volim tvoj glas. Malo sam se zaljubila u tvoj način pjevanja i muzikalnost na audiciji. Tvoj mash up na audiciji svidio mi se, ali uopće nisam shvatila što je večeras ovo bilo.“ kazala je Martina.

Nas zanima vaše mišljenje. Je li stvarno Juan Augustin Lopez bio bolji na audiciji?

Koji vam se nastup više svidio?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju