Tanjuri su letjeli po pozornici, a zbog jednog je umalo stradao kandidat. Doznajte– tko, kada i zašto?

Osim što je to mjesto na kojem se predstavljaju talenti prošlu je epizodu pozornica Supertalenta dobila novu namjenu - i to jako, jako zabavnu!


 

Umjetnik s neobičnim hobijem, Husanija Malkoč, predstavio se sviranjem na žičanim instrumentima. Tijekom izvedbe jedne grčke skladbe, u duhu njihove tradicije, žiri je razbijao tanjure o pod pozornice.

Maja je cijelo vrijeme upozoravala Janka da ne baca tanjure po muzičarima,no on se zanio. ''Bilo je zabavno, neviđeno. Da ste uspjeli u naumu zbog kojega ste došli, što se mene tiče, jeste'', komentirala je Maja.

 

''U Grčkoj sam više puta imala priliku bacati tanjure i to je zaista u duhu njihove tradicije i ti su tanjuri posebno rađeni za razbijanje. Nama je ovo bio ispušni ventil da se opustimo. Jedino – za sve vas koji bacate nemojte bacati kao Janko da bacate na muzičare, upozorila je''.

Janko je spremno odgovorio. ''Htio sam se ispričati, ispričavam se. Ponijelo me.Skoro sam vas u glavu pogodio'', na što se kandidat samo nasmijao ne zamjerivši mu.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju