Nastavak koji donosi osobniju priču

U svijetu špijunaže i uzbudljivih avantura, ime Jamesa Bonda postalo je sinonim za akcijske filmove. "James Bond 007: Dozvola za ubojstvo" šesnaesti je nastavak ikoničnog serijala filmova o Jamesu Bondu, u kojem glumi Timothy Dalton kao legendarni agent MI6. Režirao ga je John Glen, a ovaj film ide u tamnijem smjeru, istražujući Bondov nemilosrdan progon motiviran osvetom.

"James Bond 007: Dozvola za ubojstvo“ naglašava osobniju priču motiviranu osvetom. Kada Bondov bliski prijatelj i agent CIA-e Felix Leiter postane žrtva narkokralja Franza Sancheza Bond kreće na put osvete. Oduzeta mu je "dozvola za ubojstvo" te djeluje izvan okvira MI6, Bond vodi rat protiv Sancheza, odlučan da ga uništi.

Timothy Dalton prikazuje Bonda koji nije samo šarmantni ženskar, već neumorni osvetnik pokrenut osobnim gubitkom.

Za razliku od prethodnih Bondovih filmova, "Dozvola za ubijanje" istražuje mračniju i suroviju atmosferu. Film istražuje opasni svijet narkokartela, prikazujući brutalnost i korupciju povezanu s trgovinom narkoticima.

"James Bond 007: Dozvola za ubojstvo“ obiluje uzbudljivim akcijskim scenama koje prikazuju Bondovu snalažljivost i fizičku sposobnost. Od intenzivnih sukoba do hrabrih vratolomija, film pruža uzbuđenje za gledatelje.

Film "James Bond 007: Dozvola za ubojstvo" ne propustite pogledati u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju