Nevjerojatne scene sa snimanja

U samom srcu Pariza nalazi se smrtonosna tajna. Veleposlanik Han (Tzi Ma) sprema se razotkriti je. Došao je u posjed eksplozivnih novih dokaza o djelovanju trijada – najmoćnije i najzloglasnije zločinačke organizacije na svijetu. Veleposlanik je doznao identitet vođe velikoga zločinačkog kruga i sprema se razotkriti ga Svjetskom sudu za zločince, no biva ubijen. 

Neobični dvojac odlazi u Grad Svjetlosti zaustaviti globalnu zločinačku urotu i spasiti život stare prijateljice, sada odrasle kćerke veleopslanika Hana, Soo Yung.

Jackie Chan po svojim je akrobacijama najpoznatiji u svijetu. Poteze poput raznih prevrtanja, udaraca i padanja naučio je još kao dijete na "China Drama Academy". Prema vlastitom priznanju od daljnjih napornih treninga koji su znali trajati od pet ujutro do ponoći spasio ga je filmski redatelj koji je na akademiju došao u potrazi za dječjim glumcem. Jackie je poziv odmah prihvatio te je već kao osmogodišnjak započeo svoju filmsku karijeru. Na snimanjima nije nedostajalo ozljeda i prijeloma kostiju, a Jackie je nekoliko puta jedva izbjegao smrt. Pogledajte o kojim se filmovima radi:

Film "Gas do daske 3" pogledajte u utorak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmski naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju