Nevjerojatne scene sa snimanja

U samom srcu Pariza nalazi se smrtonosna tajna. Veleposlanik Han (Tzi Ma) sprema se razotkriti je. Došao je u posjed eksplozivnih novih dokaza o djelovanju trijada – najmoćnije i najzloglasnije zločinačke organizacije na svijetu. Veleposlanik je doznao identitet vođe velikoga zločinačkog kruga i sprema se razotkriti ga Svjetskom sudu za zločince, no biva ubijen. 

Neobični dvojac odlazi u Grad Svjetlosti da zaustave globalnu zločinačku urotu i spase život stare prijateljice, sad odrasle kćerke veleopslanika Hana, Soo Yung.

Jackie Chan po svojim je akrobacijama najpoznatiji u svijetu. Potezi poput raznih prevrtanja, udaraca i padanja naučio je još kao dijete na „China Drama Academy“. Po vlastitom priznanju, od daljnjih napornih treninga, koji su znali trajati i od pet ujutro do ponoći spasio ga je filmski redatelj koji je na akademiju došao u potrazi za dječjim glumcem. Jackie je poziv odmah prihvatio te je već kao osmogodišnjak započeo svoju filmsku karijeru. Na snimanjima nije nedostajalo ozljeda i prijeloma kostiju, a Jackie je nekoliko puta jedva izbjegao smrt. Pogledajte u videoisječku na kojim je filmovima skoro izgubio život: 

Film "Gas do daske 3" pogledajte u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmski naslova potražite na novatv.hr.

 

  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju