Unatoč milijunima ostala je skromna

Zvijezda filma „Dečki ne plaču“ i „Djevojka od milijun dolara“ Hilary Swank djetinjstvo je provela s majkom u kamp-kućici u Washingtonu. Njezina strast za glumom započela je u osnovnoj školi kada je na satu dobila zadatak da napiše skeč i odglumi ga pred razredom. Od tog trenutka Swank je znala što želi raditi u životu. Na preporuku učiteljice, Swank i njezina majka odselile su se u Los Angeles gdje su tjednima spavale u autu, no žrtva se isplatila kada je Hilary dobila svoju prvu ulogu u televizijskoj seriji „Buffy, ubojica vampira“. Od tada Swank je osvojila mnogobrojne prestižne nagrade, uključujući i 2 Oskara. Danas, iako ima imovinu vrijednu 50 milijuna dolara, voli isticati kako vodi jednostavan život.

U filmu „Ja sam majka“ Hilary glumi misterioznu ženu koja nam je poznata jedino pod nazivom „Žena“, a ulogu je prihvatila, kako sama kaže, jer ju je sama priča oduševila svojom nepredvidljivošću.

DRAMA – Rođena iz probnih epruveta u nuklearnom skladištu, usamljena tinejdžerica prva je od novoga naraštaja ljudi koje je podigla "Majka" – dobronamjeran robot stvoren da ponovno nastani Zemlju nakon što je čovječanstvo istrijebljeno. Kad neočekivano stigne žena koja počne lupati po vratima skloništa, tinejdžerica mora odlučiti primiti neznanku ili ne i posljedično se nađe u sukobu s njezinim roditeljem. Preko noći, neznanka posumnja u Majčine tvrdnje o vanjskome svijetu i krene otkrivati građu njihove izdvojene obitelji.

Film "Ja sam majka'' pogledajte u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju