Ne morate ni sumnjati da se i u ovoj ulozi odlično snašla

Emilia Clarke mnogima je najpoznatija kao Majka zmajeva u seriji "Igra prijestolja". Ulogu majke istaknula je i u svom novom koautorskom stripu "Mother of madness" u kojem je glavna superjunakinja samohrana majka. Kako je rekla u videu na svom Instagramu, u strip je uložila dvije godina truda i svoju dušu i srce.

Za razliku od uloge kraljice i majke zmajeva, niza uloga u romantičnim filmovima, Emilia u filmu "Izvan sumnje" utjelovljuje ljubavnicu i doušnicu FBI agenta.

Radnja filma je istinita priča o tek oženjenom FBI agentu koji svoj posao odlazi obavljati u planinski gradić u državi Kentucky. Tamo se ubrzo upušta u nezakonitu aferu sa siromašnom lokalnom djevojkom koja mu uskoro postaje glavnom doušnicom.

Skandal koji će uslijediti uzdrmat će temelje najznačajnije agencije za provedbu zakona u SAD-u te po prvi put u povijesti završiti s optužbom agenta FBI-a za ubojstvo.
 

Film "Izvan sumnje" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju