Ništa ih nije moglo pripremiti za nastupe koji su izazvali ovakve reakcije.

Četveročlani žiri najgledanijeg showa u Hrvatskoj - Supertalenta, i ove je godine imao pune ruke posla. Između mnogobrojnih kandidata, nije bilo lako izabrati one najbolje.

Tijekom emisija, žiriju nije bilo lako izabrati između mnogobrojnih kandidata koji su ponekad izazivali smijeh, a ponekad suze. Za vas smo izdvojili četiri urnebesne reakcije svakog člana žirija, a na vama je da izaberete najbolju!

Maja 

Predstavio se kao slikar, a ono što je priredio na pozornici Supertalenta nevjerojatno je. Na pozornici se pojavio u bijelom kombinezonu, a nakon što ga je svukao sa sebe te krenuo u realizaciju svog nastupa – crtanja na platnu pomoću spolovila, Žiri je u čudu i s velikim zanimanjem gledao nastup, a Maja je bila najviše fascinirana.

Majinu reakciju pogledajte u videu:

 

Martina

Martina se odlučila za nezamislivo - prepoznala je talent kandidata koji piše poeziju te je odlučila njegovu poruku prenijeti publici. Hrabro se ustala te na pozornici Supertalenta recitirala njegove pjesme, pritom nasmijavši žiri, publiku, ali i gledatelje pred malim ekranima.

Davor

Zavodljive i ženstvene članice Cabareta a la carte svojim su nastupom opravdale mjesto u polufinalu! Međutim, žiri su razveselile još jedim poklonom - i to onim za Davora! Davor je ostao oduševljen, ali nije si mogao pomoći bez da se ne nasmije kreativnom poklonu.

Janko

Talentom levitiranja, ali nažalost bezuspješno, nastupio je natjecatelj Michael Gostynski. Poljak Michael pokušao je žiriju pokazati svoj talent levitiranja u prostoru, a u tom naumu trebao je asistenta te je na pozornicu pozvao Davora Bilmana. Janka je to izuzetno nasmijavalo, 

 

Koja reakcija vas je najviše nasmijala?

glasova:

 

Urnebesni trenutci čekaju vas u galeriji:

 

Kako biste se prisjetili najdražih kandidata i nastupa, posjetite službenu stranicu Supertalenta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju