Već smo do sada nebrojeno puta vidjeli kako kandidati zahvaljujući Supertalentu žive svoj san i bave se onim što vole. To je i želja i ove natjecateljice!

Ida Milec dolazi iz Zagreba i ima 23 godine, ali živi u Londonu gdje se bavi plesom. Na audiciji Supertalenta izvela je ples koji je kombinacija gimnastike i hip hop freestylea.  

''Htjela sam pokazati na koji način ja plešem. Želja mi je pokazati ljudima da se može uspjeti bez obzira na sve'', poručuje ova mlada i ambiciozna plesačica koja se plesom bavi osam godina.

U Londonu se bavi plesom i modellingom, a uz to imam još različitih poslova jer kaže kako je tamo viši cjenovni standard.

''U London sam otišla radi plesa i htjela sam napraviti puno više. Trenutno se ne mogu baviti samo time, ali imam prijatelja kojima to uspijeva pa se nadam da će i meni. Jer ako radiš nešto što voliš to je kao da ne radiš'', rekla je Ida.

Kakve pokrete, akrobacije i glazbu od Ide možemo očekivati u polufinalu ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju