Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård i Christine Baranski otkrili detalje sa snimanja na Visu

U subotu će se u pulskoj Areni održati hrvatska premijera mjuzikla ''Mamma Mia: Here We Go Again'', a Lijepu će našu ponovno tim povodom posjetiti i redatelj Ol Parker te glumci Jeremy Irvine, Hugh Skinner i Josh Dylan.

Novinarka IN magazina Ivana Nanut bila je u Londonu, gdje je ekskluzivno razgovarala s Pierceom Brosnanom, Stellanom Skarsgårdom i Christine Baranski, koji su joj otkrili koliko su uživali snimajući film na Visu. Hrvatski su otok, kažu, doživjeli poput bajke te nisu htjeli da snimanje završi.



Christine je posjetila i Brijune i oduševljena je našim plažama, a Stellan je pak ponio kući recept za pripremanje jela od liganji. Pierce je na Visu uživao sa suprugom Keely, a inspiracije nije nedostajalo ni za crtanje. Uživao je u gostoprimstvu domaćih ljudi, ali i djece koja su stalno uzvikivala: ''James Bond!'' Jedva je dočekao što može ponovno zapjevati u filmu te je priznao kako pjeva pod tušem, u automobilu, galebovima te svakom tko ga želi slušati.

Što su glumci još otkrili Ivani Nanut ne propustite doznati u ekskluzivnom razgovoru u današnjem izdanju IN magazina od 17:30 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju