Njihova mesna štruca nije zadovoljila žiri te su djevojke u svom stilu napustile poznatu kuhinju.

Ivana Marić i Andrea Andrassy napustile su Celebrity Masterchef, a u showu ostaje još samo šest natjecatelja. Njihova mesna štruca nije zadovoljila žiri te su djevojke u svom stilu napustile poznatu kuhinju. Nakon završnih riječi Andrea i Ivana su ukrale pehar i trčeći izašle iz kuhinje.

Prije ispadanja Andrea se osvrnula na svoje emocionalno stanje za vrijeme Stres testa: “Sad se kulinarski maturalac pretvorio u ispit iz fizike!“


Kad su prozvali njihova imena, cure se nisu jako začudile. Radovan je Ivani poručio:“Žao mi je što se moramo oprostiti, tvoje vrijeme bi još dugo trajalo!“, aludirajući kako bi bez Andreje Ivana daleko dogurala. Ipak Ivana se zahvalila na sudjelovanju te nije teško podnijela ispadanje. Andrea je pak dobila ponešto drugačiju kritiku: „Možda si malo previše prpošna, preživa pa se dovoljno ne koncentriraš na kuhanje! Jedino tko je prpošniji od tebe je David, ali njega ne računamo!“ Andrea na kraju nije ostala dužna Radovanu koji ju je proglasio previše prpošnom: “Žene i dojke moraju biti prpošne!“ te je tom izjavom nasmijala sve prisutne. Njihovom jelu žiri je zamjerio sirov luk, koje cure prije pečenja štruce nisu dinstale.

Stres test je tako završio na poprilično opušten način te zabavio kandidate koji su ostali u borbi za najboljeg Celebrity Masterchefa. Unatoč tome što mesnu štrucu uspješno spremaju sve majke, Andrej je dao osvrt na rezultate ovog Stres testa: „Ovakve štruce nisam vidio ni u vojsci, a da mi je mama ovako kuhala, one sigurno ne bi bile moje omiljeno jelo!


Hrvoje je komentirao chefov stav i pokušao opravdati loše obavljen zadatak: “Štruca nije zahtjevna, jer njegovoj mami nitko nije mahao satom iznad glave!“ Mesna štruca od Igora i Hrvoje dobila je komentar kako je preslana, iako su dečki pred žiri servirali onu manje zasoljenu. Naime kad je Igor probao svoju štrucu shvatio je kako je presoljena pa je Hrvoje na brzinu zamijesio novu koju su servirali žiriju.

Baby Dooksova i Ksenijina štruca dobila je nešto bolje pohvale, ali i nju chef Andrej ne bi uvrstio u svoje omiljeno jelo. Ipak Ksenija i David su zaključili da su odličan tim: “Mi smo Brangelina!“, izjavio je Dooks. Ana je primijetila kako Ksenija ima specifičan način pohanja cvjetače. Ksenija je tada objasnila da su oni kod kuće štedjeli te nikad nisu cijelu litru ulja potrošili za pohanje.

Iako jednostavna za pripremu, mesna štruca ipak je uspjela 'zagorčati' život kandidatima. Ispadanjem Ivane i Andree završio je Tjedan parova u Masterchef kuhinji.

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju