Bavio se manekenstvom, ali je odustao od te karijere.

Za 5 godina se vidi u Los Angelesu, već je i našao kuću koju želi kupiti i aplikacija ga obavještava kako se cijena mijenja. Trenutno radi i svoj vlastiti unisex parfem te je, po uzoru na Annu Frank, počeo pisati dnevnik. Snima stalno sve što radi da to može jednoga dana staviti u dokumentarac o sebi.

 

„Zaista nije bilo toliko smiješno. Bilo je vrlo komercijalno, ali na niskim razinama. A vaša pjesma koju ste izveli to tek nije bilo dobro“, komentirala je Maja zašto je dala X. „Biti smiješan ja mislim da je to najteža stvar koju čovjek može napraviti. Danas to evo nije uspjelo“, dodao je Fabijan. „Što jest jest, cjelovit je nastup bio. Dosta je bio sadržajan. Svega je bilo unutra. Ali možete reći bijah – probah – ne prođoh“, istaknuo je Davor.

TikTok zvijezda Ivan Panić tvrdi da ga je Jelena Karleuša blokirala na Instagramu. Znao je da će se kad-tad dogoditi nešto što će ga proslaviti jer od 2018. godine stalno viđa jedinice. Nebrojeno puta kad pogleda na sat bude 11:11. Na registracijama stalno viđa 1111. Na brodu, gdje radi, bi na sva tri lifta vidio da piše 11. kat. Svaki put ono što si prizove i na što misli taman prije nego vidi te brojeve, to mu se i ostvari. Bavio se manekenstvom, ali je odustao od te karijere te sada radi na kruzeru, snima se za TikTok, pleše te stvara autorske pjesme.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju