Ivan radi u gimnaziji u Splitu, gdje predaje glazbeni i vodi djevojački zbor.

Ivan Bošnjak oduševio je žiri svojom izvedbom talijanskog hita, Caruso, koji je posebno iznenadio Martinu.

"Dosta dugo sam se pripremao za nastup, jer sam razmišljao na koji način to sve odraditi, te naposljetku sam pjevao čekajući onaj pravi klik. Osjećao sam se super na pozornici, najradije bih da nikada nije niti završio audicijski nastup. Naime, divota je biti na toj pozornici ispred žirija i publike, i k tome još kad su tehnički uvjeti savršeni, i sve to kad se zbroji nastaje čarolija. Ne bih ništa promijenio u svom nastupu i zadovoljan sam svojim nastupom. Dojmovi nakon nastupa su pozitivni i zadovoljan sam komentarima žirija, obitelji i voditelja. Po komentarima žirija i voditeljima osjećam da sam se njima svidio što se na kraju moglo i vidjeti u konačnim odgovorima. U žiriju su mi svi simpatični i dragi, svatko je poseban na svoj način, tako da ne mogu izdvojiti nekoga posebno" - otkrio nam je Ivan nakon nastupa. 

Ivan dolazi iz Kaštel Novog, a djetinjstvo je proveo u Stuttgartu gdje je živio do 7. osnovne. Kad su mu roditelji otišli u mirovinu, obitelj se vratila u Hrvatsku, tj. u Kaštele. Drago mu je da se vratio, iako je bilo teško ostaviti prijatelje u Njemačkoj. Kaže da ga je spasilo to što su ga roditelji poticali da priča samo na hrvatskom, a vani je na ostalim mjestima pričao njemački. Dvojezičan je od malih nogu i to mu je puno pomoglo da se normalno školuje i u Hrvatskoj, gdje je završio srednju školu i faks.

Ivan radi u gimnaziji u Splitu, gdje predaje glazbeni i vodi djevojački zbor. Bavi se rekreativno nogometom, piciginom i crossfitom. Voli i sport i glazbu, ali glazba mu je prva ljubav. Bio je živahno dijete i taj višak energije su roditelji željeli da preusmjeri u nešto pa su ga upisali na klavir kod učitelja u Stuttgartu. U Hrvatskoj je završio glazbenu akademiju. S gradskim zborom Brodosplit je dva puta bio olimpijski prvak. Ondje pjeva i kao solist.

 

 

 

"Svoj pjevački razvoj zahvaljujem Vladi Sunku, voditelju Gradskog zbora Brodosplit s kojim sam kao član i solist osvajao državna zlata, međunarodna zlata, zborske olimpijade i svjetska prvenstva, a i naravno isti taj profesor je meni predavao na Umjetničkoj akademiji. Što se pjevačkih uzora tiče volim uvijek izdvojiti imena kao što su Placido Domingo, Andrea Bocelli i grupa Il Divo" - rekao nam je Ivan.

 

 

Na svjetskom prvenstvu zborova u Kini je također osvajao zlatne medalje. Putovanja sa zborovima po svijetu pamti kao nešto najljepše u životu. Osim što je dio tog zbora, vodi dva crkvena zbora u župama Mravincima i Kučinama. Također, postigao je i brojne uspjehe vodeći djevojački zbor u gimnaziji. Ima svoj YouTube kanal gdje objavljuje neke svoje izvedbe. 


Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju