Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Na vjenčanju Adema i Dilare vladaju velike tenzije. Boranovi odbijaju zabavljati se. Sureja i Džan nastupaju te Esma čuje ružne komentare na račun nevjeste.



Faruk ih odluči spriječiti te priv zaplješće i zamoli Sureju na ples. Prigovara joj radi odvjetnika. Faruk i Džan se sukobe, Faruk odlazi u Surejinu sobu te ju ljubi. Ona se otrgne, a Dilara ih prekine.



Adem pred svima prozove Borane svojom obitelji. Murat napadne Adema, braća ih jedva odvoje. Garip govori Ademu kako se mora opametiti jer ga u suprotnom više neće zastupati.



Dilara je očajna i bijesna radi uništenog vjenčanja te želi poništenje braka jer je shvatila kakav je Adem zapravo. Akif i Senem su zajedno u krevetu, no ona ga brzo potjera u ormar kako bi ga sakrila od Sureje.

Esma je ljuta i povrijeđena te ju smeta što svi znaju za veliku obiteljsku tajnu. Adem dolazi k Dilari koja ga gura od sebe, no on ju moli da ga ne ostavlja.



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju