U srijedu, 25. rujna na Novoj TV!

Na televizijskom festivalu u Monte Carlu novinarka IN magazina Ivana Nanut razgovarala je s Denise Richards, 48-godišnjom američkom televizijskom i filmskom glumicom, nekadašnjim modelom, te bivšom suprugom glumca Charlieja Sheena.

Na Azurnoj obali glumica je promovirala jednu od najpopularnijih američkih sapunica 'The Bold and Beautiful', u kojoj odnedavno glumi lik Shaune. Denise je majka troje djece, a osim sapunice, sudjeluje i u televizijskom reality showu 'The Real Housewives of Beverly Hills' koji ju prati i snima u njezinu svakodnevnom životu. 'Kada sam pristala na ovaj projekt, željela sam to biti ja, jer iako volim crvene tepihe i glamurozne haljine, kada sam kod kuće, jednostavna sam djevojka s plaže i važno mi je to bilo pokazati.', kaže Denise koja je napisala i knjigu 'The Real Girl Next Door' u kojoj govori o teškom razvodu od Sheena, te izazovima samohranog majčinstva.

Iako je nedavno na sudu priznala kako joj Cahrlie nije isplatio više od tri milijuna kuna alimentacije, za IN magazin izjavila je kako će mu uvijek biti podrška: 'Muškarac od kojeg sam se razvela, nije isti muškarac u kojeg sam se zaljubila. Uvijek ću mu biti podrška u odnosu s naše dvoje djece jer mislim da je to važno i zbog njih.' Glumica nam je otkrila i svoje iskustvo u popularnom televizijskom showu 'Ples sa zvijezdama' ali i priznala kako nema hrvatskih korijena, te kako ju zbog te informacije na internetu, vrlo to često to pitaju. 'Bila sam davnih dana u Dubrovniku, bilo mi je predivno, no nisam Hrvatica, barem ne da sam toga svjesna. Morat ću napraviti DNA test!'

Razgovor s holivudskom glumicom gledatelji imaju priliku pogledati u IN magazinu na Novoj TV, u srijedu, 25. rujna.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju