Ne propustite pogledati dirljivu komediju snimljenu na temelju stvarne životne situacije.

Redateljica Catherine Hardwicke izgubila je svoju najbolju prijateljicu i njezin gubitak bio joj je inspiracija za režiranje filma „Već mi nedostaješ“. Za glavne glumice odabrala je snažan ženski spoj Toni Collette i Drew Barrymore. Ove dvije holivudske dive sprijateljile su se na snimanju koje je, kako kažu, ostavilo snažan utisak na njihovo shvaćanje važnosti prijateljstva.

Romatična komedija veže se za iskrenu i snažnu priču koja prati dvije najbolje prijateljice Milly i Jess koje se poznaju od najranijeg djetinjstva. Nerazdvojne su i dijele sve - najskrivenije tajne, odjeću, čak i dečke. Jedna su drugoj podrška u svim životnim usponima i padovima. No, kada prva uplovi u obiteljski život i odluči imati djecu, druga se nenadano razboli, njihovo prijateljstvo je tada stavljeno na kušnji...

Neke od zanimljivosti sa seta snimanja ovog filma vezana je za scenu kada glumica Toni Collette brije glavu na ćelavo, scena je u potpunosti stvarna i posvećena svim ženama koje boluju od karcinoma. U filmu glume stvarni liječnici, a sve žene koje su sudjelovale na filmu „Već mi nedostaješ“ prije snimanja su otišle na mamografiju- pregled ranog otkrivanja raka dojki.

Film "Već mi nedostaješ" ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju