Novu američku seriju ''The Bold Type'' uspoređuju s legendarnim sitcomom s kraja 90-ih ''Seks i grad''.

Iako je prošlo čak 20 godina otkada je emitirana prva epizoda “Seksa i grada”, upravo novu američki seriju “The Bold Type” uspoređuju s legendarnim sitcomom s kraja 90-ih.

„The Bold Type“ uskočio je u sličnu domenu - svijet novinarstva, karijera, ali i ženskih odnosa, seksa i ljubavnih veza. Serija prati tri mlade žene koje rade za "Scarlet", popularni ženski časopis moćne glavne urednice Jacqueline koju glumi Melora Hardin.

Novinarka IN magazina Ivana Nanut u Monte Carlu na televizijskom festivalu razgovarala je s Melorom koja joj je otkrila kako je za potrebe uloge Jacqueline provodila vrijeme s Joannom Coles, direktoricom sadržaja u tvrtki Hearst Magazines. Joanna je bila urednica ženskog časopisa te je i jedna od producentica serije „The Bold Type“.

Hardin je Ivani priznala i kako je u osamdesetima izgubila ulogu u legendarnom filmu „Povratak u budućnost“ zbog svoje visine. Glumila je u više od 70 filmova i serija, a jedna od ranijih epizodnih uloga bila je upravo u prvoj sezoni „Prijatelja“ gdje se pojavila kao cura Davida Schwimmera, poznatijeg kao Rossa Gellera. Naime ona i David se znaju još od srednje škole, a bili su i ljubavni par, te nam je otkrila kako je on prije uloge u „Prijateljima“ radio kao konobar u grillu. Ne propustite intervju s Melorom Hardin danas u IN magazinu.

Što je glumica još otkrila Ivani Nanut ne propustite doznati u ekskluzivnom razgovoru u današnjem izdanju IN magazina od 17:30 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju