Ne propustite novu emisiju IN magazina!

Nedavno je autorica knjige Candace Bushnell po kojoj je nastala omiljena serija „Seks i grad“ otkrila kako je njezina mama zaslužna što je Carrie na kraju ipak završila u braku s Facom, a ne Aidanom.



Novinarka IN magazina, Ivana Nanut razgovarala je s Johnom Corbettom kojeg se, osim što ga pamtimo po ulozi šarmantnog Aidana, sjećamo i kao Chrisa Stevensa iz popularne serije „Život na sjeveru“, ali i filmova „Moje grčko vjenčanje“.



John već dugi niz godina živi s glumicom Bo Derek u Santa Barbari gdje zajedno uživaju u jedrenju i kupanju u oceanu. Priznao je kako nije jutarnja osoba, te da ne priča ni sa kim dok ne popije barem tri kave, otkrio je i koliko je uživao u poslu frizera dok se nije proslavio kao glumac. Novinarki se pohvalio kako na sebi ima košulju sa snimanja filma „Seks i grad“ i kako je zapravo većinu odjeće i sitnica sa snimanja filmova i serija zadržao za sebe.



Nedavno je prodao rodni list Elvisa Presleyja za pozamašnu svotu novca koji mu je ovako i onako samo stajao u sefu.

Ne propustite pogledati razgovor s ovim 56-godišnjim simpatičnim glumcem u srijedu 11. listopada u IN magazinu na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju