"Mi smo zapravo jedna tipična hrvatska obitelj", osvrnuo se glumac na priču obitelji Grob iz serije Nove TV, "Dar Mar".

Popularni glumac Draško Zidar, osvojio nas je likom Dalibora Groba u HIT seriji Nove TV, "Dar Mar".

Lokalni pogrebnik, vječno u strahu od oskudice, plašljiv i pehist - ukratko je najbolje opisan lik Dalibora Groba bez kojeg bi bilo teško zamisliti Dizmovo, fiktivno mjesto koje od jeseni gledatelje okuplja pred malim ekranima. Naslijedio je obiteljski posao koji je još njegov pradjed Borko pokrenuo, a i dan danas se ispovijeda pradjedovoj slici jer mu je on najveći uzor u životu. Dalibor je osoba koja stalno štedi novac za "crne dane".

Samo za kamere IN magazina, glumac Draško Zidar otkrio je što misli o samom liku i obitelji Grob. A razlikuju li se Dalibor Grob i Draško Zidar te po čemu, što u slobodno vrijeme glumac voli raditi te bi li se glumac okušao i u politici, saznajte u prilogu:

Draško Zidar priznao je i da brkove s kakvima ga u seriji gledamo, u stvarnom životu ipak ne bi nosio. "Brkove zapravo nikad nisam nosio. Jedno vrijeme dok sam bio, kak' bi rekli, mlad i lud, nosio sam bradu i nekakve tanke brkove i onda me to prošlo. Ovi brkovi pušteni su isključivo za Dalibora Groba", rekao je glumac.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju