Bogat zabavni božićni i novogodišnji program.

Najgledanija lifestyle emisija u zemlji, 'IN magazin', i ove godine gledateljima donosi specijalne emisije tijekom blagdana. Tako će i na Badnjak i na Božić i Staru godinu gledatelji imati priliku uživati u produženim minutama s nositeljicom rubrike 'Kuhanje je IN', Sanjom Doležal, koja će, osim pripreme tradicionalnih blagdanskih jela, ugostiti i brojne poznate osobe iz svijeta glazbe. Svi će se zajedno prisjetiti svojih najljepših blagdana, zanimljivih crtica iz svojih domova i druženja s obitelji, najdražih jela, a neće nedostajati ni dobre glazbe.

Specijali će biti sadržajno obogaćeni i s uzbudljivim putopisnim reportažama fotografa i putopisca Gorana Jovića koji će gledatelje provesti kroz Čile, Boliviju i Brazil. Prosinac je prepun dobre energije i lijepih iznenađenja, a za ona u emisiji 'IN magazin' pobrinut će se Minea i rubrika 'Zvjezdano iznenađenje' koju ćemo imati priliku vidjeti u svim blagdanskih prigodnim emisijama.

Prosinac gledateljima otkriva i novu rubriku pod nazivom 'Amerikanka hrvatskog srca' čija je nositeljica Ashley Coulburne, inače dobitnice Emmyja za dokumentarac WOW Croatia. Kroz ovaj serijal Ashley upoznaje Hrvatsku i posjećuje krajeve koji su je se najviše dojmili. Na svoj način predstavlja klapsko pjevanje u koje je zaljubljena, uči jedriti, priprema omiljena hrvatska jela, uči raditi sarmu, uživa na svjetioniku – i to su samo neke od Ashleynih priča. Njezin prvi prilog gledatelji imaju priliku pogledati na sam Badnjak.

IN magazin od 14. prosinca predstavlja i novu rubriku 'Mamine drame'. Jednom tjedno Paola Valić Bekić će razgovarati s poznatim mamama na temu majčinstva. Koje su to sve teme, izazovi i problemi s kojim se susreće gotovo svaka majka, Paola će otkriti kroz intervjue sa zanimljivim i svestranim majkama iz svijeta poznatih i slavnih.

IN magazin pratite od ponedjeljka od petka na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju