Razgovor s ovim glumcem pogledajte u srijedu u IN magazinu, 2. listopada na Novoj TV.

Američki glumac Rob Lowe osamdesetih je godina bio tinejdžerska zvijezda za kojom su uzdisale obožavateljice diljem svijeta. Glumio je u kultnim filmovima poput "The Outsiders", "St. Elmo's Fire", "Oxford Blues", te "About Last Night".

Na televizijskom festivalu u Monte Carlu promovirao je novu seriju „Wild Bill“ u kojoj glumi američkog policajca koji se iz Miamija zajedno s kćerkom seli u malo mjesto u Engleskoj gdje oboje započinju novi život.

IN magazin donosi ekskluzivan intervju s Robom Loweom koji je otkrio koliko se zbog svoje glumačke karijere žrtvovao kako bi u mladosti uspio: „Znao sam da ću postati glumac već s osam godina. Nije bilo lako, roditelji su mi se rastali, nisam bio sretan, ali tako sam završio u Los Angelesu i teškim sam radom uspio. Možda nisam išao na svoju maturalnu večer, ali nije mi žao jer sam u to vrijeme snimao „Outsiderse“.

Ovaj 55 godišnji glumac njeguje svoj mladoliki izgled vlastitom linijom kozmetike za muškarce, trenira, jede zdravo, ali i puno spava: „Muškarci mi često prilaze i pitaju me koja je moja tajna mladolikog izgleda. Da je spavanje olimpijski sport bio bi Michael Phelps!“. Rob je novinarki Ivani Nanut otkrio i kako osim kozmetike prodaje i nakit za muškarce čijim se dizajniranjem bavi njegova dugogodišnja supruga, a kada stigne putuje po svijetu sa svojom i nastupa po kazalištima pričajući priče iz vlastitog života na duhovit način.

Razgovor s ovim glumcem pogledajte u srijedu u IN magazinu, 2. listopada na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju