Ove godine IN magazin je krenuo s novim rubrikama.

 Najgledaniji lifestyle magazin koji se emitira već devet godina bilježi sve bolje rezultate gledanosti, a o tome svjedoče i najnoviji rezultati iz 2018. IN magazin bilježi porast gledanosti u odnosu na prošlu godinu, pa je tako tijekom veljače uz svaku epizodu IN magazina bilo u prosjeku gotovo pola milijuna gledatelja što je 21 posto više u odnosu na veljaču 2017.

Ako promatramo razdoblje prva dva mjeseca, uz magazin Nove TV je svaki dan prosječno bilo 13 posto više gledatelja u odnosu na prva dva mjeseca prošle godine.

Gledatelji su prepoznali novitete nove sezone. Podsjetimo, ove godine je IN magazin krenuo s novim rubrikama,a jedna među njima je ''U zvjezdanom domu'' u kojoj Dalibor Petko svakog utorka postaje gost neke poznate zvijezde.

Ovaj poznati TV novinar i voditelj također nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojim serijalom emotivnih priloga u kojima uvijek nekom gledatelju priredi svakog tjedna veliko iznenađenje.

Svaki dan od ponedjeljka do petka prikazuje se i sve popularnija rubrika ''Kuhanje je IN'' kroz koju se gledatelji upoznaju s najzanimljivijim domaćim receptima Sanje Doležal.

Petkom Renata Končić Minea u rubrici ''Babinjak'' u studiju IN magazina okuplja tri poznate žene i jednog muškarca na razne teme iz područja ljepote, zdravlja, lifestyle, što se također pokazalo punim pogotkom za novu sezonu.

IN magazin i dalje nastavlja s brojnim intervjuima i zanimljivim temama iz svjetskog i domaćeg showbiza, stoga ne propustite nove emisije od ponedjeljka do petka od 17.30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju