Točku u kojoj je bilo imitirano toliko poznatih ljudi još niste vidjeli.

Njegov glas svima je dobro poznat, ali stas smo imali priliku vidjeti tek u večerašnjoj epizodi Supertalenta. Hrvatski Spužva Bob, Daniel Dizdar, imitator je koji kombinira imitaciju i pjevanje. Kako kaže sve je zajedno išlo. ''U nekim razdobljima života više je pjevanje, neki put je više imitacija. To sam odlučio spojiti, pa ćemo vidjet ćemo što ćemo dobiti'', rekao je prije nastupa. 

Dobili smo nevjerojatnu izvedbu koja je sve ostavila bez teksta. Daniel se pred žirijem predstavio pjevanjem, imitirajući glasove poznatih osoba. Donald Trump, Robert de Niro, Franjo Tuđman i Josipa Lisac samo su neki koji su u Danielovoj obradi zapjevali veliki hit ''Hello'' pjevačice Adele. 

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

''Ja bih voljela da ti sad ostaneš dva sata i da ne prestaneš. Želim te gledati još i slušati još! Nadam se da imaš još u toj svojoj glavi'', komentirala je Maja, a Davor je dodao: ''Osim što super imitiraš glasove, ti i gestama, odnosno govorom tijela jako dobro uspiješ skinuti likove, tako da se veselim skidanju nas četvero!'' Pozitivnim komentarima priključio se ostatak te je Daniel osvojio četiri ''DA''.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama.Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju