Da se na Supertalentu natjecati nije jednostavno znaju naši kandidati. Pozornica, publika, kamere i žiri sve su ono na što se nisu svakodnevno naviknuli.

Kandidat koji će nastupiti u večerašnjoj epizodi muku je mučio s tremom. On je Vjekoslav Vostrel ima 31 godinu i dolazi iz Zagreba. Predstavit će se s pjesmom ''I Who Have Nothing'' Tom Jonesa.

''Uvijek imam tremu, a ovdje pred kamerama ću imati najveću tremu u životu'', rekao je Vjekoslav koji se već desetak godina bavi pjevanjem, međutim nije mu svejedno pred javni nastup. Može li ga to sputati provjerit ćemo u večerašnjoj epizodi. 

Ona je mala, slatka, pleše step i sve će nas oduševiti. Rita Sinanović ima samo sedam godina i najmlađa je članica plesne skupine ''Step by step''. Kako bi izvela što bolje koreografije priprema se čak po dva do tri sata dnevno, uključujući i vikende. Iako mala, vrlo je posvećena plesu i velika je radnica. 

Biserka Podhraški u večerašnjoj epizodi Supertalenta predstavit će se poprilično neobičnim talentom. ''Imam talent za pisanje kratkih priča kojima svaka riječ počinje sa slovom S'', rekla je Biserka kojoj su kolegice s posla davale inspiraciju.

Suprug joj se zove Slavko, a kćer Snježana te je zato odabrala baš slovo S, ali ne zaboravimo da je i naš Supertalent na S. Možda se tu krije pravo značenje… 

Za kraj nam je Biserka osmislila poziv na gledanje večerašnje epizode Supertalenta rekavši: ''Specifičnost sa senzacijama stvara Supertalent!''

Da je to stvarno istina prisjetite se uz nastup imitatora Daniela Dizdara o kojem se i dalje priča!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju