Otkrili su nam detalje svojih koraka u "Plesu sa zvijezdama".

Još jedan par ove je nedjelje morao napustiti show „Ples sa zvijezdama“. Publika je svojim glasovima odlučila da su to Alen Liverić i Ela Romanova koji su u emisiji posvećenoj ljubavi plesali sambu. Ostao je žal što nisu ostali još duže kao natjecatelji showa, nisu stigli otplesati stilove koje su priželjkivali, ali najviše im je žao što neće biti više dio ekipe u kojoj su se osjećali tako dobro.

Dojmovi su se slegli i sad se polako vraćaju u svoju realnost – kako to izgleda, što im je u showu bilo najdraže, što su željeli otplesati, a nisu stigli i druge zanimljivosti otkrili su nam u intervjuu.

Za sambu koju su otplesali, Alen i Ela u trećoj emisiji osvojili su 17 bodova žirija. „Meni je nedostajala samba. Svi su naveli posljedice, a kod tebe su uzrok spora stopala. Malo više raditi stopala i sve će to biti puno bolje“, poručio im je tad Marko Ciboci.

Potpuno nov i divlji paso doble donijeli su na plesni podij druge emisije za koji su osvojili 25 bodova žirija. "Mislim da ti imaš prirodni talent za ples. Meni je osobno bio draži onaj šarmer od prošlog puta, ali ni ovaj zločesti dečko nije loš. Malo tehnike nedostaje, ali znaš ti što radiš", komentirala je Franka.

Elegantno su uklizali u prvu emisiju i svojim plesom osvojili su simpatije publike i žirija. Alenu se u prvoj emisiji dogodilo da je stvarno uživao. ''Ovako kako si ti odradio taj nastup od početka do kraja s fokusom to je ono što ja potičem kod svh u ovom showu, a ti to imaš već na početku. Ima mjesta za napredak, ali dobar si i veselim se gledati nastavak", poručio im je Igor Barberić, a od žirija su osvojili 25 bodova.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju